Theoriecursus

Klaar voor het theorie examen in één dag!

Behaal je autotheorie examen met behulp van onze theoriecursus in Beverwijk. Je begint ’s ochtends in onze Rijschool in Beverwijk waar je in een paar uur alle verkeersregels, borden en situaties uitgelegd krijgt door een ervaren instructeur.

Wanneer al het lesmateriaal behandeld is in de cursus ga je samen met de rest van de cursisten naar het CBR, waar je gelijk je theorie examen aflegt. Zo ligt alles nog vers in het geheugen en is de kans dat je slaagt erg groot!

De kosten van een auto theoriecursus in Beverwijk zijn €125,- per deelnemer. Dit is inclusief de kosten voor het afleggen van het examen bij CBR.

Haal je theorie examen zonder vooraf te studeren

Door onze intensieve trainingsmethode behaal je ook gemakkelijk je theorie examen zonder vooraf gestudeerd te hebben. Meld je nu snel online aan en haal al voor €125,- met behulp van onze theoriecursus je theorie examen!

Meld je aan!

Meld je hieronder aan voor een cursus in Beverwijk. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je deelname.

PHOTO-2018-05-25-10-54-48 2

Theoriecursus Autorijbewijs

125,00 Incl. BTW

SKU: RMTHEORIE.
Category: .

Beschrijving

Volg een eendaagse theoriecursus bij Rijschool Metin in Beverwijk en doe op dezelfde dag nog examen bij het CBR. Zo ligt alles vers in je geheugen en is de kans dat je meteen slaagt heel groot.

X